Oldal kiválasztása

Honvédelmi nevelés a sport látószögéből

Időpont: 2018. november 22.
10.00-16.00

Helyszín: Milton Friedman Egyetem
1039 Budapest, Kelta u. 2. – D épület

A MAGYAR TECHNIKAI ÉS TÖMEGSPORTKLUBOK ORSZÁGOS SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉGE és a budapesti MILTON FRIEDMAN EGYETEM közös konferenciája.

A résztvevők betekintést kapnak a sport és a hazafias, honvédelmi nevelés újraértelmezett kapcsolatába, az illetékes társadalmi szervezetek és kormányzati szervek célkitűzéseibe, illetve az ezek elérését szolgáló lehetséges eszközökbe és módszerekbe.

A neves felkért előadó kör tagja többek közt Dr. Simicskó István Kormánybiztos, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, Szabó István, a H.M. honvédelmi ügyekért felelős államtitkára, Dr. Maruzsa Zoltán az Emberi Erőforrások Minisztériuma köznevelésért felelős helyettes államtitkára, Dr. Isaszegi János ny. vezérőrnagy, a Zrínyi Kiadó vezetője, Dr. Hatala József ny. altábornagy, a Magyar Autóklub elnöke és Gergely István olimpiai bajnok, a Budapesti Honvéd SE ügyvezető elnöke.

A konferencia lehetőséget ad az előadások meghallgatásán túl a konzultációra és a tapasztalatcserére is a szekció ülések keretében, ahol a legeredményesebb gyakorlati megoldások kerülnek előtérbe.

 A konferencián a részvétel ingyenes, de a jelentkező nevének és szervezetének megadásával előzetes jelentkezés szükséges a honvnevkonf2018@mttosz.hu mail címen mielőbb, mert a regisztráció az érkezések sorrendjében veszi fel a névsorba a jelentkezőket.

További tudnivalók

Program