Oldal kiválasztása

DPR nyereményjáték

A Diplomás Pályakövető Rendszer kulcseleme a jelenlegi és egykori hallgatók tapasztalatainak összegyűjtése és hasznosítása annak érdekében, hogy e visszajelzések javíthassák mindazt az ismeret-készletet, amellyel intézményünk végzettjeit felruházza.

A jövőben a pályakövetési célú megkeresések a hallgatók számára éves gyakorisággal, a végzettek számára tágabb időközönként, de ugyancsak ciklikusan ismétlődnek, ezzel tágítva intézményünk alkalmazkodási lehetőségeit a képzés folyamatosan változó környezetéhez.

Amennyiben kitölti az Egyetem által kiküldött kérdőívet, Ön is hozzájárul az intézmény sikeres működéséhez és az általa kiadott diplomák elismertségéhez.

Válaszait természetesen anonim módon kezeljük.

Mindazok, akik kitöltik a kérdőívet NYEREMÉNYJÁTÉKBAN vesznek részt! A kitöltők között kisorsolunk 30 db MILTON FRIEDMAN EGYETEM logóval ellátott Power Banket.

A nyereményjátékban részt vesz mindenki, aki az Egyetem által kiküldött kérdőívet kitölti és a kérdőív végén megadja a szabadon választott jeligét és egy jelszót. Ezeket a sorsolásig javasoljuk feljegyezni.

Sorsolás eredményeit az Egyetem a honlapján tesszük közzé.

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíti az Egyetem fejlődését!