Oldal kiválasztása

Rugalmasan igazodva a körülményekhez és a Digitális Egyetem víziójához híven, a tegnapi HR rendezvényünket online tartottuk meg, a Google Meet digitális platformon.

Sosem volt még ennél aktuálisabb témánk, hiszen ebben a mai digitális világban elengedhetetlen a körülményekhez való alkalmazkodóképesség. Ez megmutatkozott az érdeklődők számában is, mivel az Innovatív HR megoldások témájú konferenciánkra pár nap alatt 50-ről 115-re nőtt a regisztrálók létszáma.

Külön öröm, és elismerés, hogy még soha nem tapasztalt akadémiai érdeklődésre tettünk szert!

A résztvevők között 10 egyetem tanárai és hallgatói vettek részt: Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Metropolitan Egyetem, Debreceni Egyetem, Eszterházy Károly Egyetem, Kaposvári Egyetem, Kodolányi János Egyetem, Milton Friedman Egyetem, Pannon Egyetem, Semmelweis Egyetem, Szent István Egyetem.

Továbbá a nagyszámú tanácsadói érdeklődés mellett a vállalati HR-esek is kíváncsiak voltak ránk. Számos nagyvállalat és hazai közép és kisvállalat képviseltette magát a rendezvényen.

A több mint száz fő részvétele bizonyította a konferencia sorozatunk sikerét, és alátámasztja a sorozat folytatását a jövőben is.

A következő rendezvény időpontjáról hamarosan tájékoztatást adunk, akár hagyományos körülmények között, akár digitálisan kerül megrendezésre.

Köszönjük az érdeklődést!

 

 

Pillanatképek