Oldal kiválasztása
Október 26-án, délelőtt, a nemzeti ünnep alkalmából, a Pesti Vigadóban került sor az állami kitüntetések közül az arany-, az ezüst- és a bronz Érdemkeresztek átadására.
A rendezvényen Latorcai Csaba államtitkár mondott beszédet, amelyben köszöntötte a díjazottakat, kiemelvén, hogy hazánk kultúrájáért, művelődéséért végeztek és végeznek országosan elismert, kimagasló munkát.
Örömmel jelentjük, hogy egyetemünk felnőttképzési igazgatója, Dr. Jászberényi József tanár úr Arany Érdemkereszt elismerést kapott! A kitüntető címhez tartozó oklevél bővebb leírásában külön kiemelésre került eredményes felnőtt- és idősképző teljesítménye, és a Nyugdíjasok Óbudai Akadémiája alapítása és szervezése.
Jászberényi tanár úr 2006 és 2016 között volt a Kommunikáció- és Művelődéstudományi Intézet vezetője, jelenleg a Közösségszervező BA és az Andragógia MA szakunk szakfelelőse, s 2009-től szervezi a szeniorok képzését.
A COVID-járvány előtt egyetemünk szeniorképzésében már 46 helyszínünk volt, amelyek közül 10 helyszínen az egészségügyi intézkedések fenntartásával most is folynak képzések.
Gratulálunk Jászberényi tanár úrnak, és munkájához további kitartást és sikereket kívánunk!