Oldal kiválasztása
„A gazdaság és a társadalom új informatikai kihívásai”

Időpont: 2019. november 8-9.

Helyszín: Milton Friedman Egyetem, 1039 Budapest, Kelta u. 2.

EARLY BIRD KEDVEZMÉNY OKTÓBER 10-IG!

Szálláslehetőségek a közelben

Az NJSZT GIKOF (Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Gazdaságinformatikai Kutatási és Oktatási Fórum) szakmai szervezet immár tizenhatodik alkalommal szervezi meg az évente nagy érdeklődéssel kísért konferenciáját.

A rendezvény célja, hogy lehetőséget biztosítson a hazai és a külföldi szakembereknek, az egyetemi kutatóknak, doktoranduszoknak, ipari szereplőknek és fejlesztőknek a témához kapcsolódó munkáik bemutatására, vélemények ütköztetésére, kutatói hálózatok építésére, az üzleti szféra és az oktatás kapcsolatának erősítésére, a hasznos eszmecserére.

A 2019 évi konferencia különös hangsúlyt fektet a nők informatika-szakmai munkájára, annak elismerésére, ezért külön szekciót szán az NJSZT NOKIT szakmai szervezet céljainak és tevékenységének a bemutatására.

Részletes konferencia program

Részvételi díj

Részvételi díj, amely magában foglalja az OGIK’2019 konferencián való részvétel szervezési költségeit, a péntek esti fogadás, a pénteki és szombati ebéd, a kávészünetek és a kiadvány költségeit, valamint a konferenciával kapcsolatos, jogszabályban előírt járulékokat.

Early bird kedvezmény október 10-ig, egységesen 5000 Ft!

Üzleti szféra:                                            35 000 Ft.

Oktatók, kutatók:                                    30 000 Ft.

Hallgató / PhD hallgató / nyugdíjas:   20 000 Ft*

* Ezen részvételi díj igénybevételéhez a jelentkezőnek igazolnia kell hallgatói / doktorandusz/ nyugdíjas státuszát!

A rendezvény szervezői

A konferencia Programbizottságának elnöke Raffai Mária (Széchenyi István Egyetem, Győr), társelnöke Honfi Vid, Milton Friedman Egyetem, Budapest). A konferencia Szervezőbizottságának elnöke Honfi Vid.