Oldal kiválasztása

Tisztelt Hallgatók!

 Intézményünk egyik kiemelten fontos feladatának tekinti a hallgatók tudományos életébe történő belépését, illetve az e feladathoz szükséges tárgyi és személyi feltételek megteremtését.

Szeretnénk, ha tanulmányaik alatt jól éreznék magukat, ha érdeklődést mutatnak a tudományos munkák elkészítése iránt, akkor bekapcsolódhassanak a tudományos munkákba, szakmai együttműködésekbe. Ezért is ösztönözzük Önöket a Tudományos Diákköri Dolgozatok megírására, valamint a kétévente megszerveződő OTDK-n való szereplésre.

E most induló kezdeményezésünk célja, hogy megismertessük Önökkel e munka lényegét, értelmét és legfőbb szerepét tanulmányaikban. Fontosnak tartjuk, hogy ne kényszerként, nyomásként nehezedjen az Önök vállára, hanem örömként, karrierépítési lehetőségként.

2022. április 10-től elindítjuk tehát a TDK PODCAST bemutatóinkat (Dr. Soós Eszter Petronella közreműködésével), melyek tartalmából – különböző oktatóktól, szakemberektől 10 perces elődás formájában – megtudhatják miért is jó tudományos dolgozatot készíteni.

Mi mindenesetre már ösztökéljük Önöket a részvételre és ne hezitáljanak megkérdezni tanszékük TDK felelősét – mit is kell tenniük egy jó munka elkészítéséhez.

Intézményi TDK honlap: https://uni-milton.hu/tdk/

Tanszéki TDK felelősök (a levelezési címek a honlapon elérhetőek):

  • Gazdálkodás és Marketing Tanszék: Kovács Áron, főiskolai docens
  • Pénzügy és Számvitel Tanszék: Szegediné Dr. Lengyel Piroska, tanszékvezető, főiskolai tanár
  • Kommunikáció és Művelődéstudományi Tanszék: Sulyok Tamás, adjunktus
  • Nemzetközi és Politikatudományi Tanszék: Laki Ildikó, főiskolai docens, nemzetközi és hazai intézményi koordinátor

 Várjuk Önöket a TDK-t írók sorában!

Schottner Krisztina Intézményi TDK felelős

 Laki Ildikó TDK titkár