Oldal kiválasztása
2024. március 20-án a Milton Friedman Egyetem és a Selye János Egyetem közös szervezésében kiváló szakmai konferenciát szervezett a jelenkori gazdasági és társadalmi kérdéskörben. A nap két egységre bontva próbálta meg érdekessé tenni a témát, egyfelől a kutatók és a gyakorló szakemberek szemszögéből, másfelől a hallgatók, a jövő kutatóinak megvilágításából.

A plenáris előadások mindegyike egy-egy aktuális témával érzékeltette azokat a kihívásokat, amelyekkel a jelenben és jövőben mindenkinek szembe kell néznie. A globális megközelítés és a lokális szempontok rendszere egyformán fontosnak bizonyul egy társadalom működésében.

A plenáris előadások mellett a szekció előadások hasonlóan széleskörűen dolgozták fel a különböző tartalmakat, így a közlekedés témáját, az online marketing témakörét, illetve a fogyasztói szokásokat – legyen az csomagolás, az élvezeti cikk vagy a társadalom kulturális érdeklődése.

A témákat hallgatva gondolataink szárnyra keltek, így a hallgatóság sem volt rest, hogy kérdezzen, hozzászóljon az egyes témákhoz.

Összességében elmondhatjuk, hogy a rendezvény előadásai újszerűek, tartalmasak voltak, vélhetően a jövőben egy újabb rendezvény keretében folytatjuk a közös gondolkodást.