Oldal kiválasztása
Immár 25. félévét kezdi el a Milton Friedman Egyetemen a Szenior Akadémia programja, amelynek évnyitóját szeptember 14-én tartották az egyetem Eötvös-termében, több mint 160 érdeklődő jelenlétében.
 
Az ünnepélyes megnyitón előbb Dr. Kiss László polgármester úr beszélt az élethosszig tartó tanulás fontosságáról, majd Dr. Schottner Krisztina rektor asszony köszöntötte az érdeklődőket, kiemelvén a szeniorképzés hagyományait a Miltonon, majd beszélt arról, hogy ez az egyetemi innováció abban különleges, hogy itt az emberek mindenféle egyéb motiváció (szakmai előrejutás vagy állásszerzés) nélkül, tisztán az ismeretszerzésért tanulnak a legkülönfélébb tanfolyamokon és előadásokon.
 
Ezután a program vezetője, Dr. Jászberényi József tájékoztatta a jelenlévőket a tanulási lehetőségekről, majd végül Dr. Kis-Benedek József egyetemi tanár előadása következett “Merre tart a világ?” címmel.
 
Egyetemünk ebben a félévben továbbra is várja az 50 év felettieket, hiszen a tanfolyamokra még tudnak jelentkezni, a www.uni-milton.hu oldalon található Generációk Egyeteme linkre kattintva.
Tanulni sohasem késő!