Oldal kiválasztása

Tisztelt Hallgatók és Kollégák!

A koronavírus járvány kapcsán a kormányzati Operatív Törzs és az Innovációs és Technológiai Minisztérium ajánlásai alapján meghatároztuk azokat az intézkedéseket, melyek azonnali bevezetésével kívánjuk segíteni a járvány elleni küzdelmet.

Mindazok a hallgatók és munkatársak, akik az elmúlt 14 napban a COVID-19 vírus által érintett területen (jelenleg kiemelten Kína, Szingapúr, Japán, Dél-Korea, Irán, Olaszország) jártak vagy olyan személlyel kerültek kapcsolatba aki érintett területen járt, a hazaérkezéstől számított 14 napig otthoni karanténba kell vonuljon, az Egyetem területére nem léphet be.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az érintett hallgatók esetében a kötelező foglalkozásokról való távollét ezen időtartam alatt nem minősül a teljesítési feltételének ellenőrzésekor számított távollétnek, amennyiben az a Neptun webes felületén elérhető „Koronavírus miatti távollét bejelentése” kérelem benyújtásával bejelentésre kerül. A benyújtott kérelmekről az oktatókat tájékoztatni fogjuk.

Az érintett munkatársak esetében a távollét igazolt távollétnek minősül és a távollét tényét be kell jelenteni Szalai Erikának (szalai@uni-milton.hu).

A munkatársakat arra kérjük fontolják meg a külföldre utazást, illetve külföldi vendég fogadását!

A további intézkedések, információk az ILIAS webes felületén létrehozott – belépés nélkül elérhető – „Aktuális információk a koronavírus kapcsán” blokkban érhetők el.