Oldal kiválasztása

Munkatársaink otthonukból dolgoznak, ezért – a mostani ügyintézési szünet után – az ügyintézés elérhetősége 2020. március 19-én csütörtöktől a következők szerint alakul:

  1. Kérjük, amit lehetséges, e-mailen keresztül kérjenek, kérdezzenek! Használják a hik@uni-milton.hucímet az általános ügyitézéshez és a penzugyeim@uni-milton.hu címet az önköltséggel kapcsolatos ügyintézéshez!
  2. Minden munkanap(hétfőtől péntekig) 9 és 12 óra, valamint 13 és 15 óra között, továbbá szombatonként 9 és 12 óra között a +36 30 686 2035 telefonszámon valamelyik munkatársunk elérhető.
  3. Minden munkanap (hétfőtől péntekig) 9 és 12 óra között skype-on is elérhető egy kolléga. A hik@uni-milton.hue-mail címmel, a live:.cid.58a83df5ba12ced9 skype-névvel rendelkező felhasználót lehet felhívni.

Kérjük megértésüket, ha nem azonnal kapnak válaszokat! Kérjük legyenek figyelemmel arra is, hogy a telefonon csak egy kolléga tud a rendelkezésükre állni, így sokszor lehet foglalt a telefon. Az e-mailes megkereséseket többen is olvassák, többen tudnak válaszolni Önöknek!