Oldal kiválasztása

Bakonyi László
Oktatási igazgató

A Milton Friedman Egyetem fontosnak tekinti, hogy a középiskolás korosztály, a szülők és a pedagógusok megfelelő információkkal rendelkezzenek a felsőoktatási felvételi eljárás aktuális szabályairól, a jelentkezés feltételeiről.

A világban továbbra is jelenlévő pandémiás helyzet még inkább indokolja az adott korosztály és szüleik megfelelő tájékoztatását.

A felsőoktatási felvételi eljárás összetett, rendszeresen változó szabályrendszerének átlátása nem egyszerű feladat, ami az eljárással néha találkozó kollégáknak nehézséget okozhat.

Ezért szeretnénk felajánlani segítségünket. Intézményünk oktatási igazgatója Bakonyi László szívesen tart on-line, konzultációval egybekötött előadást, melynek témája a felvételi eljárás (mellőzve az intézményünk képzésének reklámozását). Az igazgató úr kiemelt szaktekintély a felsőoktatási szabályrendszer területén, ezért abszolút releváns válaszokkal tud szolgálni az érintett diákoknak, szülőknek és pedagógusoknak. Figyelemmel arra, hogy korábban az Oktatási Hivatalt vezette, ismeri az érettségi és a felvételi eljárás közötti összefüggéseket is.

Az ingyenes konzultációs tanácsadásra a zoom platformon kerülhet sor előzetes időpont egyeztetés alapján, a szülőknek, diákoknak, pedagógusoknak megfelelő idősávban (akár a késő délutáni órákban is).

Bízunk benne, hogy ezzel a felajánlással támogathatjuk iskolájukat, átvállalva a pedagógus kollégáktól a pályaorientációs tanácsadás terhének egy részét.

Időpont egyeztetés kapcsán keressen bennünket bizalommal az alábbi e-mail címen:

kommunikacio@uni-milton.hu