Oldal kiválasztása

Másfél év tervezés után egy nagyszerű és végre személyes (!) előadást szervezünk Önöknek, amelynek rendkívül aktuális a témája. Az előadásban a Z generáció kerül górcső alá, az a generáció, amelyik most tanul az egyetemen, lép ki a munka világába, vagy éppen most válik nagykorúvá.

Az ő motivációjukról, érdeklődési körükről, gondolkodásukról szól az előadás, melyre sikerült meghívnunk a szakma egyik kiváló képviselőjét, aki a generációkkal hosszú évek óta, magas szinten foglalkozik: Tari Annamáriát.

 

„Tari Annamária pszichoterapeuta, pszichoanalitikus – a generációs kérdések 2008 táján kezdték  érdekelni. „Akkoriban robbant be az információs kor, és én körülnéztem a világban, hogy vajon  foglalkoznak-e szakemberek azzal, mennyi minden meg fog változni. Láttam, hogy az USA-ban vannak  már ilyen témájú könyvek, például Patricia Wallace már a 2000-es évek elején megírta Az internet  pszichológiáját, amelyben szociálpszichológiai ismeretek birtokában elemzezte, hogy mi történik a  csevegőszobákban, a levelezési listák, az online játékok használata közben. Rengeteget gondolkoztam  azon, hogy mi történik most és mi fog később…” Az első generációs témájú könyve az 2008-ban  megjelent Y generáció című volt, ezt nagyjából kétévente követték új kötetek, a legutóbbi 2019- ben, Online illúziók – offline valóság címmel.” (Forbes)

 

 

Az előadás címe: Mit kellene tudnunk még a Z generációról?

Időpontja: 2021. június 18. 10-től kb. 12:30-ig.

Az előadáson oktatóink, munkatársaink és hallgatóink vehetnek részt, lehetőség van személyes vagy online részvételre is. A konferencia linkjét a rendezvény előtt fogjuk megküldeni.

Jelen programra az EFOP-3.4.3-16-2016-00017 A felsőfokú oktatás minőségének és hozzáférhetőségének együttes javítása a Dunaújvárosi Egyetemnél és a Milton Friedman Egyetemnél projekt keretében kerül sor.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Regisztrálni a következő oldalon lehet: https://forms.gle/DGFVgNgwCmGpFvSNA

Személyes jelenlétre – a vonatkozó kormányrendeleti előírások szerint – csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek esetében van mód, amelyet a rendezvényre belépéskor az Egyetem munkatársai ellenőriznek. Az Egyetem épületébe való belépésre továbbra is csak orrot és szájat eltakaró maszkban, hőmérséklet ellenőrzését követően van lehetőség.