Oldal kiválasztása
2021. december 2-án intézményünk egy napjainkban egyre erőteljesebbé váló társadalmi problémára alapozott szakmai rendezvénnyel gazdagította konferenciáinak sorát. Az addiktológia, a függőség kérdése ma már szinte minden korosztályt érint valamilyen mértékben, melyet kezelni szükséges. A szakmai konferencia ezt a kérdést kívánta a tudományterületek, illetve a szakemberek oldaláról bemutatni, értékelni.

Az előadások során bepillantást nyerhettünk a függőség egyéni és közösségi dilemmáira, az ember elméjének reakciójára, valamint azokra a társadalmi kontextusokra, melyekben szerfogyasztóként az egyén milyen értékeket tud és képes közvetíteni, ismertetni.

Előadóink a maguk segítői oldaláról világították meg jövőbeni feladatainkat, a szakemberek munkájának jelentőségét és a társadalom tagjainak egymásért vállalható felelősségét.

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Balcsik Zsoltnak, Dr. Rappant Györgynek, Erdősi Gábornak, Gönczi Gábornak és a Czere-Ambrus Máriának, hogy e napon szakmai előadásaikkal hozzájárultak a téma mélyebb megismeréséhez, azoknak a kérdéseknek a továbbgondolásához, amelyek immáron napjaink szerves részévé váltak vagy válnak.