Oldal kiválasztása

2021. január 28-án újabb nagysikerű HR konferenciát tartottunk az Innovatív HR megoldások programsorozat keretében.

A téma a Szervezeti hatékonyság, teljesítmény menedzsment, ösztönzés, motiváció 2021. évi trendjei volt, mely ez alkalommal is nagy népszerűségnek örvendett, több mint 130-an csatlakoztak az eseményhez.

Dr. Otti Csaba előadásából, – aki a Login Autonom Kft egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója, valamint az Óbudai Egyetem biztonsági szakértője, kutatója, előadója, – megtudhattuk milyen módszerekkel lehet kiterjeszteni a digitalizációt a termelés egész területére, illetve milyen hatással van a valós idejű tevékenységmérés a hatékonyságra.

Dr. Jagicza Ágnes, Systemic team and executive coach, OD tanácsadó prezentációjában arról volt szó, hogy hogyan érhetünk el a VUCA világban folyamatosan magas teljesítményt. A módszertani megközelítések mellett Jagicza Ágnes egy esettanulmányt is bemutatott az inspirálódás érdekében.

Jagudits Ákos, HR és Digitális Transzformációs Igazgató az előadásban a szervezeti hatékonyság növelésének eszköztárát vette górcső alá, gyakorlati példákkal alátámasztva, siker és kudarc tényezőkkel megfűszerezve.

Fata László, a Cafeteria TREND magazin alapítója, szerkesztője bemutatta, hogy milyen juttatási rendszerek lehetnek sikeresek 2021-ben.

Nánássy-Kassim András, a SmartScale ügyvezetője elmondta, hogy mire számíthatunk 2021-ben a bérek tekintetében, és bemutatta a legfrissebb felmérési eredményeket, amiben 190 cég 13 iparágból osztotta meg terveit a 2021-es béremelésére vonatkozóan.

Köszönjük előadóinknak a kimagasló előadásokat, és résztvevőinknek a figyelmet.

Találkozzunk március 25-én!