Oldal kiválasztása

 Szeptemberben ergonomikus bútorokkal berendezett, klimatizált új tantermek és pályázati úton elnyert digitális táblák is fogadják az egyetem dinamikusan növekvő számú hallgatóit.

Az elmúlt években jelentősen megnőtt az érdeklődés a Milton Friedman Egyetem különböző képzései iránt, ami felgyorsította az oktatási infrastruktúra fejlesztését. „Nagy öröm és eddigi munkánk elismerése, hogy a hallgatói létszám várhatóan idén is tovább emelkedik, ez ugyanakkor komoly kihívást is jelent a Milton vezetése számára. Oktatási kapacitásainkat folyamatosan bővítjük és korszerűsítjük; a most átadott épület ennek a folyamatnak fontos állomása” – mondta Dr. Schottner Krisztina rektor. A beruházás eredményeképpen a kampusz nívósan berendezett tantermekkel, előadókkal és tréninghelyiségekkel gazdagodott. Az épületrész kialakítása olyan, hogy nemcsak oktatási célokra használható, hanem az egyetem különböző rendezvényeinek és tudományos konferenciáknak is helyet adhat majd.

Folytatódik az egyetem technikai korszerűsítése is, elsősorban pályázati forrásokból. Az RRF-2.1.2-21-2022-00029 azonosítószámú “Digitális egyetem kialakítása és kompetenciafejlesztés a Milton-on” című, digitális tananyagfejlesztési és eszközbeszerzési projekt keretében 5 db hordozható digitális táblát, valamint 5 db fixen szerelt digitális táblát már üzembe is helyeztek az épületekben. A 13.703.491 Ft értékű beruházás az első, kisebb része a komplex eszközbeszerzési csomagnak, amely hamarosan új szerverek és számítógépek érkezésével válik teljessé.