Záborszky Mátyás

Záborszky Mátyás

 

Oktató

Tanszék: Kommunikáció és Művelődéstudomány Tanszék
E-mail: kmt@uni-milton.hu
Telefon: 061 454 7600 / 108as mellék
Terem: “B” épület, 15-ös terem
Fogadóóra: Egyénileg egyeztetett időpontban

 BEMUTATKOZÁS:

Tanulmányaimat Budapesten, Esztergomban, a kaliforniai Los Angelesben és Santa Barbarán folytattam. 16 éves korom óta olvasok üzleti és önfejlesztő szakirodalmat. Elkötelezett híve vagyok az önképzésnek és az értékteremtésnek. Saját tapasztalataimon és önismeretemen keresztül értelmezem az emberek működési mechanizmusát, mely érdeklődésem egyik középpontja. Magyarország mellett leginkább az USA-ban tevékenykedem. Dolgoztam a Salomon Smith Barney befektetési banknál Los Angelesben. Minden vállalkozás esetében kiemelten fontos számomra, hogy egy olyan innovatív üzleti struktúrát hozzak létre, amely egyszerű, automatizált, és a benne hatékonyan dolgozó emberek attitűdje kiváló a vásárlói számára, ezzel elősegítve az újabb és újabb értékesítést, a profitmaximumra való törekvést.

 

PUBLIKÁCIÓK:

  • A Pénzmágnes Meditáció új kiadása és Bőség Imagináció anyagai 2015-ben jelentek meg magyarul és angolul.

KUTATÁSI TERÜLETEK:

  • Holisztikus Vállalkozástan, amely kapcsán egyetemi tantárgyi tematikával is rendelkezik. Fő területe a Meditációk, pozitív affirmációk írásával 2008 óta foglalkozik.

 

TAGSÁGOK:

  • Pole Position Mail Marketing Academy (www.poleposition.hu), alapító és stratéga. A cég az online marketing piac egyik meghatározó oktató és kivitelező ügynöksége.
  • A Magyar Profi Golf Sportági Szövetség Felügyelő Bizottsági Tagja.
  • Intenzíven foglalkozik ingatlanbefektetésekkel, innovatív üzleti megoldások fejlesztésével és bevezetésével.
  • Korábban a Malév Ground Handling Zrt. Felügyelő Bizottságának Elnöke. A cég a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér piacvezető földi kiszolgálója.