Versenyképesség 2019

Versenyképesség 2019. 
Elektromobilitás, pénzügyi innováció és digitális diplomácia konferencia a Milton Friedman Egyetemen

 

Időpont: 2019. május 10.
Helyszín: Milton Friedman Egyetem, 1039 Budapest, Kelta u. 2.

 

Fővédnök:

Bártfai – Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter 

Védnökök

 

mvm_header-01
Gránit-Bank-logo-1280x791

2019. május 10-én az eddigi hagyományainknak megfelelően a versenyképesség témakörében tartjuk éves konferenciánkat a Milton Friedman Egyetemen.

Ezúttal a versenyképesség kapcsán az elektromobilitás, a pénzügyi innováció és a digitális diplomácia mellett az oktatás és a tudásmenedzsement aktuális kihívásainak, valamint összefüggéseinek megvitatására készülünk a téma elismert kormányzati, gazdasági szakértőivel és a tudomány képviselőivel.
A konferenciát Szatmári Péter rektor nyitja meg, a tudományos ülésszak résztvevőit Bártfai – Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter köszönti.

Meghívott plenáris előadónk Kóbor GyörgyMagyar Villamos Művek Zrt. elnök-vezérigazgatója, Fáykiss Péter, a Magyar Nemzeti Bank Makroprudenciális igazgatóságnak vezetője, Hegedűs Éva a Gránit bank elnök-vezérigazgatója és Vörös-Gubicza Zsanett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója.

A védnökeink a Magyar Villamos Művek Zrt. és a Gránit Bank lesznek, a konferencia szünetében pedig sor kerül egy stratégiai megállapodás aláírására a Milton Friedman Egyetem és a Magyar Villamos Művek Zrt. között.

A délutáni szekció védnöke az OTP Bank Nyrt.

 

otpbank_log_vert_CM
A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.