Oldal kiválasztása

Teremkiadás, terembérlés

Teremkiadás, terembérlés

A Milton Friedman Egyetem kiváló helyszín konferenciák, workshopok, oktatás, csapatépítő tréningek megtartására. Infrastruktúrája megfelel a kor műszaki és komfort elvárásainak, legyen szó 10 vagy akár 500 fős rendezvényről. Termeink többsége akadálymentesített. Intézményünk saját, sorompóval elzárt parkolóval rendelkezik. Személyzetünk, munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy eseményeit zökkenőmentesen rendezze meg nálunk. Frissítők bekészítésében, catering-szolgáltatásban az épületben működő étterem nyújt segítséget.

Választható termek

Aula

A főbejáratnál, a recepcióval szemben található világos, impozáns aulánkban lehetőség van regisztrációs blokk felállítása, standos vagy installációs kitelepülés mellett termékbemutatóra, catering-re is.

A ÉPÜLET

Zsigmond termek: az első emeleten, az étteremmel szemben helyezkedik el a 4 Zsigmond terem. Ezek egyenként 50 fő befogadásra alkalmasak, rögzített padokkal és székekkel.

B ÉPÜLET 

Eötvös és Pátria termek: Szeparált részben, légbefúvós, egymás mellett található földszinti termeink 300-300 fő befogadására alkalmasak, rögzített padozatúak. A két terem előtt kis méretű, elzárható aula kitelepüléshez, regisztrációhoz, frissítő felszolgálására is alkalmas.

Széchenyi, Kossuth és Deák termekElső illetve második emeleti termek, egyenként 200 fő számára. Rögzített padozatúak, a közösségi folyosókról érhetőek el, a termek előtt, a folyosón regisztráció, igény esetén catering biztosítható.

113-as és 116-os: Felújított, modern, első emeleti termeink szalagparketta illetve padlószönyeg borítást kaptak, nem rögzített padozatúak. Széksorosan 30-30 fő befogadásra, tréning szekció számára “U” alakban, 20 fő ültetésére alkalmasak.

C ÉPÜLET

Szekciótermek és géptermek: földszinti és emeleti elhelyezkedéssel, 10-50 fő befogadására alkalmasak, rögzített és mozgatható padozattal egyaránt felszereltek. A 24 fős számítógéptermekhez egy fő informatikai munkatársat is biztosítunk.

D ÉPÜLET

Önálló, modern, lifttel felszerelt épületrész.

Földszint Európa terem: Légkondicionált, 500 fő befogadására alkalmas, rögzített padozatú. Két bejárata előtt külön aula, amely nemcsak márkakitelepüléshez, regisztrációhoz, hanem catering kialakítására is kiváló.

Emelet: Az emeleti előtér is alkalmas (sajtó)regisztrációra, catering felállítására, de akár installációs kitelepülésre is.

102-es terem: Kapacitása 70 fő széksorosan, padokkal 50 fő.

103-as és 104-es terem: Széksorosan, padokkal, megfelel 30-30 fő leültetésére.

105-ös terem: Emeleti, kis tanácstermünkben modern kanapékat és foteleket helyeztünk el. Maximum 10 fő ültetésére alkalmas ez a terem, rendezvényeken VIP szobának ajánljuk.

Valamennyi termünk egyenként és párhuzamosan is bérbe vehető. Ha egésznapos terembérlésre van igényük, megbeszélés alapján kedvezményt adunk a bérleti díjból.

Technikai felszerelés: projektor, vászon, tábla, internet, beépített számítógép + külsős gép fogadására alkalmas állomás; igény esetén: flipchart + saját/külsős (bérelt) műszaki cikkek beállítása megoldható.

Személyzet: (oktatás)technikai, műszaki-gondnoksági és takarítószemélyzet a bérlés ideje alatt rendelkezésre áll. További igény esetén biztosítunk hostokat/hostesseket és cateringet is.

 További információ és árajánlatkérésteremberles@uni-milton.hu