Oldal kiválasztása

Humán Erőforrás és Menedzsment Tanszék

HR-innováció, üzleti partnerség, szervezetfejlesztés, átalakítás, toborzás-kiválasztás, megtartás, motiváció a változó digitális világban.

Humán Erőforrás és Menedzsment Tanszék

Mit kell tudnod a Humán Erőforrás és Menedzsment Tanszékről?

 

A gazdasági és munkaerő-piaci trendek és lehetőségek az utóbbi évtizedben, de különösen az elmúlt néhány évben jelentősen megváltoztak. A vállalatok, gazdálkodó szervezetek egyre inkább felismerik, hogy a sikeres gazdálkodás és a hosszútávon fenntartható fejlődés záloga a magas színvonalú, eredményes és korszerű humán erőforrás menedzsment. A professzionális vállalatvezetés a mindig szűkösen rendelkezésre álló erőforrások hatékony és eredményes felhasználásán nyugszik, de a humán erőforrás gazdálkodás a legfontosabb értékteremtő terület, mely mindig kiemelt szerepet fog betölteni minden szervezet életében.
A Milton Friedman Egyetemen Humán Erőforrás és Menedzsment Tanszéke a felelős a nappali és levelező tagozaton is elérhető Emberi Erőforrások (BA) alapképzési szak oktatásáért, mely egyetemünk egyik legnépszerűbb, és egyúttal leghosszabb oktatási múltra visszatekintő programja.

 

A képzés célja módszertanilag felkészült, megfelelő szakmai és általános műveltséggel, valamint a humán erőforrás gazdálkodásban megalapozott tudással rendelkező gazdasági szakemberek képzése, akik képesek a humán erőforrás gazdálkodás különböző funkcionális feladatainak ellátására.
A modern, átfogó tantárgystruktúra mellett az oktatók elismert elméleti és gyakorlati referenciákkal rendelkeznek, így biztosítjuk hallgatóink számára a legfrissebb elméleti tudás megszerzése mellett az elengedhetetlen gyakorlati tapasztalatok megismertetését is.

 

A szakmai gyakorlatra meghatározó, a HR munkában komoly tapasztalattal rendelkező vállalatoknál kerül sor, így hallgatóink közvetlen betekintést és gyakorlati ismereteket szerezhetnek az emberi erőforrásokkal kapcsolatos stratégiai és operatív feladatok területein.

 

A Milton Friedman Egyetem büszke arra, hogy végzett hallgatóink keresettek a munkaerő-piacon és a visszajelzések alapján alkalmasak és képesek is a humán erőforrás gazdálkodással kapcsolatos feladatok magas színvonalú biztosítására, melyhez a képzés során nyújtott széleskörű kompetenciafejlesztő tréningek is hozzájárulnak.
A szak duális képzésben is elérhető, amely keretében a hallgatók az egyetemi oktatásban folyó, képzés mellett szerződött partnereinknél dolgoznak is.

Dr. Hárskuti János
Tanszékvezető

Fejes Kata

Tanszéki titkár

“B” épület, I. emelet, 110-es szoba
E-mail: hmt@uni-milton.hu
Telefon: 0614547600 / 190-es mellék

A Tanszék által gondozott szakok

Emberi Erőforrások Alapképzési Szak

Hírek, események

eseményekHumán Erőforrás és Menedzsment tanszék
HR konferencia sorozat: 2020 ÚJRATÖLTVE: VÁLSÁGKEZELÉS, KILÁBALÁS, ÚJRAKEZDÉS

HR konferencia sorozat: 2020 ÚJRATÖLTVE: VÁLSÁGKEZELÉS, KILÁBALÁS, ÚJRAKEZDÉS

Mindenkit szeretettel várunk a programsorozat következő rendezvényére, amelyen az új előadók mellett újra találkozhat a júliusi konferenciánk legsikeresebb előadóival! Időpont: 2020. szeptember 24. csütörtök 15:30 -18:10 h Helyszín: GOOGLE MEET online platform...

Read More