Sportlétesítmény-menedzsment diplomaátadó

Sportlétesítmény-menedzsment diplomaátadó

 A végzős hallgatók átvehették diplomájukat pénteken a Milton Friedman Egyetem diplomaátadó ünnepségén a margitszigeti Holdudvarban rendezett eseményen, ahol a sportlétesítmény-menedzsment szakirányú továbbképzés végzőseinek Prof. Dr. h. c. Mocsai Lajos a Testnevelési Egyetem rektora, valamint Dr. Szatmári Péter a Milton Friedman Egyetem rektora adta át az okleveleket.

Az Egyetem felismerte, hogy a sportlétesítmény-menedzsment területén jelentős hiány van a megfelelően képzett szakemberekből, ezért indította el 2018-ban az országban egyedülálló posztgraduális képzést, amelyre rögtön hatalmas volt az érdeklődés és a túljelentkezés. A hallgatók korszerű menedzsment-ismereteket, jogi hátteret, műszaki ismereteket és pénzügyi képzést is kaptak, így gond nélkül láthatják el feladatukat a jövőben a kluboknál, sportszövetségeknél és létesítményüzemeltetéssel foglalkozó vállalkozásokban.

A Milton Friedman Egyetem sportlétesítmény-menedzsment szakirányú továbbképzésének szeptemberben induló kurzusára 2019. augusztus 25-ig várja az Egyetem a jelentkezőket.