Orosz József

óraadó oktató

Bemutatkozás

2017 óra tartok kurzusokat a Milton Friedman Egyetemen, ezt megelőzően pár éven keresztül alkalmanként tartottam előadásokat a Zsigmond Király Főiskolán.

2000-ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem (korábban József Attila Tudományegyetem) kommunikáció és szociológia szakpárján. Már az egyetemi évek alatt aktív újságírói munkát végeztem a városi televízióban és a szintén a városban működő Rádió 88 riportereként. Az egyetem elvégzése után híradós riporterként dolgoztam az Objektív Hírügynökségnél, majd a TV3-nál.

Ezt követően 10 éven át dolgoztam a Postabank, majd az Erste Bank vállalati kommunikációján, azóta is leginkább a pénzügyi szektorban tevékenykedő vállalatok, szervezetek marketing és kommunikációs tevékenységével foglalkozom. 2017 óta az MFB Csoporthoz tartozó Garantiqa Hitelgarancia Zrt. marketing és kommunikációs vezetője vagyok.

A Magyar Public Relations Szövetség rendes tagja vagyok, 20 éves szakmai pályafutásom alatt számos hazai és nemzetközi díjat sikerült nyernünk a legkülönfélébb projektjeinkkel.

 

Oktatott tantárgyak, témakörök

  • Public Relations
  • Marketingkommunikáció
  • Digitális marketing
  • Vállalati kommunikáció
  • Videós újságírás

 

E-mail cím

kmt@uni-milton.hu

Telefonszám

061 454 7600 / 108-as mellék

Terem

“B” épület, 15-ös terem

Fogadóóra

Egyénileg egyeztetett időpontban