Dr. Bittó Renáta

óraadó oktató

Bemutatkozás

Szakvizsgázott jogász; európai szakjogász, protokoll szakértő, oktató, tréner.
A komplex tudás elkötelezett híve. A József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász alapdiplomáján túl szakvizsgázott jogász is. Emellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen európai jogi szakjogászként tanult és szerzett diplomát. 2008-ban posztgraduális képzés keretében elvégezte a Kodolányi János Főiskola Protokoll- és Rendezvényszervező szakát, amelynek köszönhetően protokoll- és rendezvényszervező diplomát kapott.
Az emberekkel való kapcsolatépítés, illetve kapcsolattartás pszichológiai vetületeinek megértése céljából 2012-ben mediátor és coach ismeretekkel bővült szakmai repertoárja.
Az általa így elsajátított tudást ötvözi a piaci, valamint a közszférában szerzett tapasztalataival. Több, mint 10 éve oktat a felnőttképzésben; – főiskolákon, egyetemeken, illetve szakképző iskolákban- emellett pedig céges tréningek vezetésében is tevékenyen részt vállal.
Kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy hozzásegítse a hallgatóit, illetve a tréningjein részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez.

 

Szakmai előadások, megjelenések

  • Konferenciák, céges felkérések keretében elsősorban jogi területekkel összefüggő témákban tart előadásokat, míg protokoll, kommunikáció témakört érintően tréningeket.
  • A felnőttképzés során elsősorban a gazdasági, illetve kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporthoz tartozó szakmák oktatásában vesz részt tevékenyen, és tart jogi, illetve kommunikációs témakörben előadásokat.
  • Média szereplése elsősorban a kereskedelmi rádióműsorokban történő protokoll szakértőkénti megkeresés útján történik.

Tagságok

  • A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének külső és belső PR kapcsolatokért felelős alelnöke

E-mail cím

hmt@uni-milton.hu

Telefonszám

061 454 7600 / 190-es mellék

Terem

“B” épület, 110-es terem

Fogadóóra

Egyénileg egyeztetett időpontban