Dr. Bittó Renáta

Dr. Bittó Renáta

Oktató

Tanszék: Humán Erőforrás és Menedzsment Tanszék
E-mail: hmt@uni-milton.hu
Telefon: 061 454 7600 / 190es mellék
Terem: “B” épület, 110-es terem
Fogadóóra: Előzetes egyeztetés szükséges

BEMUTATKOZÁS:

Szakvizsgázott jogász; európai szakjogász, protokoll szakértő, oktató, tréner

A komplex tudás elkötelezett híve. A József Attila Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász alapdiplomáján túl szakvizsgázott jogász is. Emellett az Eötvös Loránd Tudományegyetemen európai jogi szakjogászként tanult és szerzett diplomát. 2008-ban posztgraduális képzés keretében elvégezte a Kodolányi János Főiskola Protokoll- és Rendezvényszervező szakát, amelynek köszönhetően protokoll- és rendezvényszervező diplomát kapott.

Az emberekkel való kapcsolatépítés, illetve kapcsolattartás pszichológiai vetületeinek megértése céljából 2012-ben mediátor és coach ismeretekkel bővült szakmai repertoárja.

Az általa így elsajátított tudást ötvözi a piaci, valamint a közszférában szerzett tapasztalataival. Több, mint 10 éve oktat a felnőttképzésben; – főiskolákon, egyetemeken, illetve szakképző iskolákban- emellett pedig céges tréningek vezetésében is tevékenyen részt vállal. A Magyar Protokollosok Országos Egyesületének külső és belső PR kapcsolatokért felelős alelnöke.

Kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy hozzásegítse a hallgatóit, illetve a tréningjein részt vevő érdeklődőket a naprakész, és a mindennapokban használható, valamint hasznosítható ismeretekhez.

SZAKMAI ELŐADÁSOK:

Konferenciák, céges felkérések keretében elsősorban jogi területekkel összefüggő témákban tart előadásokat, míg protokoll, kommunikáció témakört érintően tréningeket.

A felnőttképzés során elsősorban a gazdasági, illetve kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoporthoz tartozó szakmák oktatásában vesz részt tevékenyen, és tart jogi, illetve kommunikációs témakörben előadásokat.

MÉDIA SZEREPLÉSEK:

Média szereplése elsősorban a kereskedelmi rádióműsorokban történő protokoll szakértőkénti megkeresés útján történik.