A start up kurzus hallgatóinak látogatása a Magnus Aircraft Zrt. gyárában

A start up kurzus hallgatóinak látogatása a Magnus Aircraft Zrt. gyárában
2019-2020 első félévében, ismét elindultak az egyre népszerűbb start up kurzusok. A nappalis és levelezős hallgatóknak egy közös magyar nyelvű, míg az ERASMUS program keretében nálunk tanuló külföldi hallgatók számára angol nyelven indultak a választható tárgyként felvehető kurzusok.
Ebben az évben is több magyar vállalattal dolgozunk együtt a start up program keretében, így a Magnus Aircraft Zrt-vel is. Az ilyen együttműködés azt a célt szolgálja, hogy a hallgatók valós projektek keretében tanulják és gyakorolják egy vállalkozás, új termék vagy szolgáltatás indításához szükséges ismereteket.
Október 14-én egy – egy magyar (Al-Houri Diána, Nógrádi Ildikó, Boroczki Rebeka, Révész Attila, illetve külföldi (Borde Emma, Legros Manon,Schwarz Sophie, Diallo Idrice)hallgatókból álló csapat tett látogatást a Magnus Aicraft Zrt-nél.
Az ismerkedést és gyárlátogatást követően a hallgatói csapatok a gyár értékesítési és marketing vezetőivel tartottak projekt indító megbeszéléseket. Közös célunk, hogy hallgatóink olyan új termék illetve piacra lépési stratégiák kialakításában vegyenek részt, amelyek közvetlen értéket jelenthetnek a gyárnak, ők pedig valós üzleti kihívásokon keresztül tanuljanak és gyakoroljanak. Munkánk során a Magnus vezetői természetesen folyamatos mentorálással is segítenek bennünket.
2019 decemberben ismét látogatást tervezünk azzal a céllal, hogy üzleti prezentációk keretében bemutassuk a félév során elvégzett munkánk eredményeit.
A hivatalos és üzleti megbeszéléseket követően hallgatóink-meglepetésként- arra is lehetőséget kaptak, hogy egy rövid bemutató repülést tegyenek a környéken.