A Logiscool egyetemistákat keres oktatói feladatok ellátására

A Logiscool egyetemistákat keres oktatói feladatok ellátására

A Logiscoolban 7-14 éves diákok játszva sajátítják el a programozás alapelveit, miközben kreatívan alkotnak. Az oktatónak meghatározott, kötött tanterv alapján kell leadni az adott órai anyagot, melyet online felületen bárhol, bármikor elérhet. A csoportok maximum 10-12 főből állnak. 

Amit kérünk: ápolt megjelenés, határozott fellépés, legyél olyan érdekes személyiség, aki példaképül is szolgálhat a gyerekek számára. Legyél kreatív, megbízható és pontos. Előny az angol nyelv ismerete, valamint, ha informatikai, programozói ismeretekkel rendelkezel. (Ha nincs ilyen jellegű ismereted, az sem baj, betanítunk!)

Jelentkezz, ha:

  • nyitott vagy gyerekek tanítására, esetleg tanítási tapasztalataid is vannak,
  • kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel és jó előadó vagy,
  • kedveled a gyerekeket és szót is tudsz érteni velük

Kurzusaink kezdő időpontja az iskolai félévekhez igazodik. Óráink minden hétköznap délutánonként 15:30-kor és 17:15-kor kezdődnek, valamint szombaton délelőtt 9:30 és 12:40 között zajlanak.

Természetesen lehetőséged van egy vagy több nap kiválasztására, azon belül is, egy vagy két óra megtartására. Előzetesen oktatóinknak tréninget tartunk. Hosszú távú lehetőséget , kellemes munkakörülményeket kínálunk lendületes csapatunkban! Az óradíj br.1650 Ft diákszövetkezeten keresztül. 

További érdeklődés és jelentkezés Békásmegyeren (1039 Budapest , Pünkösdfürdő u. 48) a hello.bekasmegyer@logiscool.com e-mail címen és a 70-384-2205-ös telefonszámon , Szentendrén (2000 Paprikabíró u. 21-23) a hello.szentendre@logiscool.com e-mail címen és a 70-408-4324-es telefonszámon.